The main benefits of algae

Reduces excessive blood cholesterol. Improves action of the vascular system, including the heart. Stabilises the balance of salts and micro-elements. Prevents uptake of heavy metals and radioisotopes (e.g. cadmium, cobalt, lead, mercury, strontium) and also reduces the body´s levels of such substances, if already accumulated. Increases endurance and overall physical performance. Increases the shelf-life of bread baked with this ingredient.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar