Dry skin

If you have got dry skin…. and by dry I mean severe… cracking….so dry it hurts skin – patches, scales and flakes …. and you have tried everything your pharmacy has to offer with not results. Finally, you are about to discover how you can easily transform your hard, leathery shell into soft, hydrated skin that you will actually want to show off. Seaweed is the answer.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar