Vad är algtång?

algtång är ett kostillskott som innehåller mineralämnen vilket är det gemensamma namnet för mineraler och spårelement (spårämnen). Mineralämnena i havsalger gör det möjligt för cellerna att bygga upp en stark benstomme, starka ledgångar, senor och nerver. Havsalger motverkar fettbildning i muskeltrådar och blodbanor. Grundämnesbalansen i människokroppen har gått förlorad och algtång kan bidra till att återställa denna balans. Algtång har även förmågan att absorbera och föra bort skadliga tungmetaller ur kroppen. Algtång verkar bästa på de personer som behöver det, ingen markant skillnad annars.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar