Blåstång från Rörö

The Algae Blåstång is used to lower chronic high blood pressure, and to prevent blood clots from forming and to treat obesity, conditions that are often implicated in heart disease. Blåstång can be made into a tea.

Blåstång a preventative tea.

One teaspoon powered blåstång från Rörö

One cup of hot water

Add the blåstång to the hot water, cover, and steep for 5 minutes before straining. Drink daily.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar