Swedish Tång (2)

Unfortunately, the natural supply of enzymes eventually runs out because many foods today have little or no enzyme content since they have been cooked, processed or sprayed with preservatives and pesticides. As a result, bodies are prematurely running out of enzymes. Enzyme deficiencies can lead to premature aging and disease. That is why it is important to use Swedish Tång.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar