Seaweed High Power Chocolate.

Kan du äta något nyttigare?

Reglerar blodsockernivån.

Sänker kolesterolhalten i blodet.

Motverkar blodtryckshöjning.

Är fiberrikt och förbättrat tarmfunktionen.

Innehåller de essentiella EPA och DHA.

Har naturlig skyddsfaktor med antibakteriell verkan.

Choklad innehåller antioxidanter som skyddar hjärnan från åldrande och sjukdom. Choklad skyddar mot oxidation i cellerna som förstör fett-membran och gör blodfetterna giftiga. Test visar att fenoler från choklad minskade skadorna från fria radikaler på celler i blodprover från människor.

Nu har vi fyllt denna njutbarhet med alger som reglerar blodsockernivån och sänker kolesterolhalten i blodet. Algerna motverkar blodtryckshöjning och binder tungmetaller. Dessutom är de fiberrika och förbättrar tarmfunktionen och de innehåller de nödvändiga fleromättade fettsyrorna EPA och DHA eller omega-3 som de också kallas, samt inte minst, de har naturlig skyddsfaktor med en antibakteriell verkan. Mumsar du choklad med alger, får du ditt behov av mineraler och spårämnen utan att du behöver tänka på några tillskott. Man kan säga att du får ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar