Kelp seasoning

The use of kelp as food and health source is recorded as far back as 900BC in Japan. Kelp is all rich in essential minerals, trace elements, amino acids and vitamins. It is interesting to be reminded of our common origins, by the fact, that kelp has almost the same proportion of minerals as the human blood. In addition to minerals, such as, iodine and iron, kelp contains trace elements, which can make a difference in Human health. These trace elements include zinc, boron, chromium, selenium, and tin to name a few. Moreover, kelp contains a high level of vitamins and particularly vitamin B12, a vital nutritional element, usually found only in meat. Therefore it is recommended as a substitute for meat products in vegetarian diets.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar