algbröd

Ett näringsriktigt bröd som är mättande, nyttigt och gott. Med viktiga ingredienser som spårämnen, vitaminer, vattenlösliga fibrer och antioxidanter. Du får ditt behov av mineraler- och spårämnen utan att behöva tänka på några tillskott. Algbrödet ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen som du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen. Ett hälsosamt bröd som: reglerar blodsocker nivån, sänker kolesterolhalten i blodet, motverkar blodtryckshöjning, binder tungmetaller, är fiberrikt och förbättrar tarmfunktionen, innehåller EPA och DHA, har en naturlig skyddsfaktor och är antibakteriellt.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar