Skelettet renas från strontium

Det låter otroligt, men det är faktiskt; också lagrat radioaktivt strontium kan algmix befria oss från. Varje dag lossnar en del molekyler från sin plats, följer med blodet och hamnar kanske i matsmältningsvätska och därmed i tarmen. Om den radiaksmittade ingenting gör, kommer det radioaktiva strontiet att från tjocktarmen passerar tillbaka till blodet och sedan på nytt deponeras i skelettet, på nytt sända ut sin cancerframkallande strålning. Om den radiaksmittade tar lite algmix, binds strontiet och förs ut ur kroppen.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar