Nyckel till ett friskt liv är vad vi stoppar i oss

Läkarvetenskapen och forskningen känner till att ytterst små mängder av till stor del okända ämnen behövs för att människan skall förbli frisk. Samtidigt är det ett mysterium hur kroppen har förmågan till egen bot och bättring. Ishavsalger, dess makroalger, är havets njurar. Utan dessa dör havet och allt dess liv. I havsalger finns alla vitaminer och mineraler som allt levande på jorden behöver. Den process havsalgen utför i haven fortsätter i det landlevandes mage och tarmkanal när den inmundigas. Kroppens egen förmåga att bota sig själv är även ett mysterium: Men, visst är det så. Vi använder ingen sämre oljekvalitet i en dyr bil…. men vår egen kropp, som är långt mer komplicerad där häver vi ner all skräp och sörja och tror att det saknar betydelse. Men det gör det inte.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar