Algmix kosttillskott för djur

I dagens kost finns det sällan tillräckligt med mineraler, vitaminer och spårämnen. Därför har jag utvecklat algmix kosttillskott som är framställt ur naturliga havsalger. Mineralämnena i havsalgerna gör det möjligt för kroppens celler att bygga upp leder, senor, nerver och en stark benstomme. Dessutom motverkas fettbildning i muskeltrådar och blodbanor och bristtillstånd korrigeras. Den höga halten kostfiber (33%) i Algmix absorberar giftiga tungmetaller och gör att matsmältningen fungerar bättre och ditt djur kan utnyttja födan effektivare. Resultatet blir att djuret blir friskare, piggare och mår bättre samt att pälsen blir tät och får fin lyster.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar