AlgRoll från havets djup

Hemligheten ligger i clasmeal, som innehåller algmjöl rikare på fibrer, alginater, spårelement och vitaminer än mjöl från landväxter. AlgRoll from the depths of the ocean. The secret lies in the use of clasmeal containing algae flour – which makes it richer in fibres (alginates), trace elements and vitamins than rolls made from landplant flour. Algroll Auf der Teife des Meeres. Das Geheimnis liegt in clasmeal u.a. Algenmehl (Alginate), enthält, und dadurch reicher ist an Fasern, Spurenelementen und Vitaminen als Mehl aus Getreide. Algroll El bollo. Desde las mares profundas. El secreto es la utilizacio´n del clasmeal que contine harine de algas, haciendolo mas fibroso, mas rico en oligoementos y vitaminas que los bollos hechos de harinas vegetales. Algroll Panino. Dal profondo del mare. Il segreto si trova nel clasmeal che contiene, tra l´altro, farina di alghe piú ricca di fibre (alghenati), elementi di tracce e vitamine, che nella farina di cereali.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar