CHOKLADALGMUFFINS

Reglerar blodsockernivån

Sänker kolesterolhalten i blodet

Motverkar blodtryckshöjning

Innehåller omega-3

Har naturlig skyddsfaktor med antibakteriell verkan

Choklad innehåller antioxidanter som skyddar hjärnan från åldrande och sjukdom. Choklad skyddar mot oxidation i cellerna som förstör fettmembran och gör blodfetterna giftiga. Test visar att fenoler från choklad minskade skadorna från fria radikaler på celler i  blodprover från människor.

Nu har vi fyllt denna njutbarhet med alger som reglerar blodsockernivån och sänker kolesterolhalten i blodet. Algerna motverkar blodtryckshöjning och binder tungmetaller. Dessutom innehåller de omega-3 och har  en naturlig skyddsfaktor med antibakteriell verkan. Mumsar du chokladalgmuffins, får du ditt behov av mineraler och spårämnen utan att du behöver tänka på några tillskott. Man kan säga att du får ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

 

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar