Har du smakat supermuffins?

Här finns en helt ny supermuffins med en unik blandning av olika havsalger samt havrekli och linfrö. Ett stort antal forskningsrapporter av avhandlingar intygar havsalgmjölets överlägsna näringsinnehåll och kroppens fina upptagningar av dessa naturliga närings- och spårämnen. Fördelarna du får är att det reglerar blodsockret positivt, sänker kolesterolhalten i blodet och är fiberrikt. Du får också en naturlig skyddsfaktor med antikbakteriell verkan. Det unika är den exakta mixen och mängden olika havsalger och havrekli och linfrö. Det ger din muffins det höga näringsinnehållet, konserverar naturligt samt förhindrar att produkten blir grönfärgad. Supermuffins liknar vanlig muffins men är ljusår före då det gäller näring. Framtiden är här, var är du?

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar