Mår du toppen? Om inte kan det vara brist på något.

Det enklaste och mest naturliga som finns är havsalger som är naturens hemlighet som kan balansera din metabolism och som kämpar mot sjukdomar och återställer din vitalitet i kropp och själ. Algerna är havens vegetabilier och jordens mest kompletta närings- och mineralprodukt. Genom att äta eller dricka havsalger kan det påverka över 100 st sjukdomar och symptom och som ändringar i:

Blodsockernivån

Kolesterolet

Blodtrycket

Tungmetaller

Fibrer

Omega-3

Antibakteriellt

Använder du havsalger dagligen kommer du att se ut och känna dej bättre kroppsligt och mentalt. Du kan använda havsalger färska, torkade eller i te-form. Bon appétit!

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar