Havsalgtillskott

Havsalgtillskott finns i olika former färska, torkade eller i tablettform eller uppblandat med morotsfiber. Dessa tillskott är helt fria från biverkningar och kan utan komplikationer blandas med andra preparat eller mediciner- även mot sjukdom. Effekten av havsalger känns ofta direkt, men når sin optimala nivå efter cirka 5 månader. En ökad arbetskapacitet bättre syreupptag minskad trötthet både till vardags och vid hårt arbete samtidigt som du får ditt näringsbehov säkrat är ju skäl för att testa havsalger.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar