hur mår din häst eller hund? fråga!

Alger som fodertillskott. Liksom vi själva, påverkas även djuren av födan. Djurens välbefinnande ökar med en algbaserad diet. Bland de positiva effekter man lagt märke till är att djuren får en vackrare och slitstarkare päls, djuren blir mer aktiva och vid laboratorieförsök har den naturliga skyddsfaktorn effekt på tarmbakterier inklusive salmonella. Djuruppfödare över hela världen använder stora mängder antibiotika som vi senare får i oss. Med alger kan man många gånger hoppa över det slentrianmässiga utfodrandet av mediciner till djuren.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar