Swedish Tång (7)

The sea is rich in minerals and so are the swedish tång. Land, on the other hand, degenerates in time and minerals get washed out and flow towards the sea. The more the air becomes polluted then the higher the content of acid rainfall becomes, and the faster the process will happen. Most of the soil has deteriorated to the extent that without fertilizer nothing will grow properly. The plants are sick and, as a result, attacked by insects and disease.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar