Seaweed therapy mask for under eye puffiness

Have you been struggling with looking exhausted and older than your age?  And have you tried cucumber, ice packs, cooling gels, facial massage and eye creams?

Seaweed therapy mask for under eye puffiness is a protein rich, powerhouse of wild seaweeds with anti-aging fruit acid for effective support to the delicate eye area. This supremely mask concentrate alleviates fatigue and prevents fine lines &/or wrinkles.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar