Rörö knöltång marinad

Samma mellanprodukt som du använde till att sautera, kan du använda på lika många sätt som kokt potatis.

Marinad: Rapsolja, lök, tomatpuré, citron, dill, sojasås, timjan, basilika och lagerblad.

Jag har försökt anteckna hur mycket jag tar, men det roliga är, att det ska man inte göra, för då blir det olika var gång. Varva i glasburk eller stenkruka tång och marinad, tång och marinad. Låt den stå i kylen minst ett dygn. Där håller den sig sedan mycket länge.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar