Alger i dagligkosten

En intressant jämförelse. Vi människor innehåller 70% vatten aminosyror/proteiner, mineraler och spår av dessa, alltså spårämnen. Över 100 stycken. Härigenom redovisar vi också alla kända vitaminer. Detta utgör förutsättningen till ett aktivt och starkt liv.

Våra alger innehåller 70% vatten, aminosyror/proteiner, mineraler och spår av dessa, alltså spårämnen. Över 100 stycken. Härigenom redovisar algerna alla kända vitaminer. Dessa kvalitetsplantor understöder förutsättningen till ett aktivt och starkt liv.

Några få gram per dag räcker att inta som tillägg till dagligkosten. Sakta kommer så den underbara känslan av obändig styrka och positivt tänkande.

Alger utgör det lättaste sättet att tillgodogöra sig alla nödvändiga grundämnen, som vi inte erhåller i vår bristfälliga livsmedelsproduktion, där kemi och gifter ersatt ekologisk, naturlig balans.

Lämna ett svar