PassionsPizza

Äntligen en pizza som både är hälsosam och god.

Hemligheten ligger i pizzabotten. Bakad på bland annat Seaweedblend-flour, fulladdad med nyttiga fibrer som vi mår bra av. Fibrer gör också att pizzan blir godare. Seaweedblend-flour gör pizzan full av vitaminer, mineraler och spårämnen. Rik fyllning av ost, paprika, champinjoner och skinka. Extra saftig och god. Kort sagt: Nyttig – god.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar