Varför alger?

Du får en smak från havet och kan minska saltet. Du får optimalt med näring och kan leva längre friskare. Reglerar blodsocker nivån. Sänker kolesterolhalten i blodet. Motverkar blodtryckshöjning. binder tungmetaller (cesium, strontium, bly, kvicksilver med flera). Är fiberrikt och förbättrar tarmfunktionen. Innehåller de essentiella EPA och DHA. Har naturlig skyddsfaktor med antibakteriell verkan. Du får ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen. Helt naturligt, inget syntetiskt. Krydda ditt liv med alger.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar