seaweednews-pancakes

En näringsriktig pannkaka som är mättande, nyttig och god. Med viktiga ingredienser som spårämnen, vattenlösliga fibrer och antioxidanter. Du får ditt behov av mineraler- och spårämnen utan att behöva tänka på några tillskott. Seaweednews-pancake ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen som du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

En hälsosam pannkaka som:

Reglerar blodsockernivån

Sänker kolesterolhalten i blodet

Motverkar blodtryckshöjning

Binder tungmetaller

Är fiberrikt

Innehåller omega-3

Har en naturlig skyddsfaktor och är antibakteriellt

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar