Algers användningsområden

Vet du om att du använder algprodukter nästan varje dag? Kanske till och med varje dag! Varje gång du borstar tänderna, använder solkräm eller stryker hudkräm på din kropp, kan det vara så att du använder en produkter, som det finnas alger i. Andra exempel på hur man kan använda alger; man kan använda dem som bokmärken, som födelsedagskort, som julkort eller som bordskort. Ju mer man arbetar med algerna ju vackrare saker kommer man att skapa. Alger är mycket vackra och två alger är aldrig exakt lika.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar