Smartchoklad – en ocean av nyttigheter.

Choklad innehåller antioxidanter som skyddar hjärnan från åldrande och sjukdom. Choklad skyddar mot oxidation i cellerna, vilket förstör fett-membran och gör blodfetterna giftiga. Test visar att fenoler från choklad minskar skadorna från fria radikaler på celler i blodprov från människor. Nu har vi fyllt denna njutbarhet med tång, som reglerar blodsockernivån och sänker kolesterolhalten i blodet. Tången motverkar blodtryckshöjning och binder tungmetaller. Dessutom är de fiberrika och förbättrar tarmfunktionen och de innehåller de nödvändiga fleromättade fettsyrorna EPA och DHA, samt inte mint, de har naturlig skyddsfaktor med antibakteriell verkan. Mumsar du smartchoklad med tång, får du ditt behov av mineraler och spårämnen utan att du behöver tänka på några tillskott. Man kan säga, att du får ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen de behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna ett svar