Swedish Tång (3)

Food enzymes are chains of amino acids, which help break down food in a manner so that the body effectively use it. When foods deficient in enzymes are eaten, the body uses a considerable amount of energy for digestion. This explain why it is common to often feel tired after eating a big meal. The more enzymes the body has, the easiner it is to digest and absorb food properly. Enzyme shortage are commonly seen i patients suffering from chronic illnesses such as certain types of cancer, allergies, premature aging, skin disorders, and heart disease. An enzyme-deficient diet takes a tremendous tribute of the body.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar