Algkick godis

Algkick godis som reglerar blodsockernivån och sänker kolesterolhalten i blodet. De motverkar blodtryckshöjning och binder tungmetaller. Är fiberrikt och förbättrar tarmfunktionen och innehåller de nödvändiga fleromättade fettsyrorna EPA och DHA det vill säga omega-3 samt inte minst, de har en naturlig skyddsfaktor med antibakteriell verkan. Du för ditt behov av mineraler och spårämnen utan att du behöver tänka på några tillskott. Man kan säga att du får starkt tillskott av de nyttiga ämnen som du behöver, samtidigt som du ett skydd mot onyttiga ämnen.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar