Algkick

bind and remove from the body heavy metals (lead, mercury and cobalt) and radionucleides (strontium, cadmium and caesium), thus preventing poisoning and effects of radiation. Keep in balance your vitamin deficiency. Reduce the risk of cancer-related illnesses. Stabilise the body’s immune system. Effectively protect the body from infections. Activate the cardiovascular system. Improve the stomach intestinal system. Counteract tiredness, flabbiness and lack of energy. Increase your pshysical stamina and sexual potency. Give firm and durable sense of fitness.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar