Algkick skin-care

Slow down ageing and increase elasticity of skin. Neutralise free radicals which destroy skin cells. Protect skin cells from radiation coming from computer monitors and static electricity. Bind and prevent penetration into skin of heavy metals and radionucleides. Active healing of skin cars, sores and mintor eczema (inflaamation of the skin). Effectively restore skin that has been subjected to wide spread sun burns. Releive pains caused by insect stings/bites. Give skin a lasting health look.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar