Vad kan alger användas till?

Forskarna har ännu inte använt lika mycket tid till att studera alger, som de har studerat landväxter. Detta är helt naturligt då det är lättare att gå ut och hämta en synlig växt i naturen än en växt i havet, som inte syns från land och som kanske ligger djupt ner. Det finns mycket att upptäcka om algerna och många frågor, som man kan fundera över.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar