ett litet IQ-test. Behöver din kropp ett stick till?

Hur vet du vad din kropp behöver av vitamin, mineral och spårämnen? På grund av intensivt och effektivt jordbruk lakas marken ut och de naturliga mineralerna och spårämnena förbrukas utan att ersättas. Maten som sedan äts har ofta genomgått en lång process genom industrin tills den har blivit något fryst, färdiglagat som kan stoppas in i micron. En marknad har uppstått för olika hälsotillskott då folk har fått olika bristsjukdomar, allergier och problem med sockerhalter och blodfetter. Nu är det så att om du går in i en butik och skall köpa vitaminer och mineraler hur vet du då hur mycket exakt din kropp behöver av varje vitamin, mineral eller spårämne? Om du köper något får du ofta något syntetiskt. Men om du tar en naturlig Seaweed Kick som inte har bindningsmedel som exempelvis tabletter har, får du det naturliga som kroppen lätt kan absorbera. Då algerna har samma sammansättning i blodet som vi människor, har algerna lätt för att hitta där, det fattas vitaminer, mineraler och spårämnen, och fyller på där. Blir det över går det ut den normala vägen. Algerna har även en naturlig skyddsfaktor med antibakteriell verkan, samt innehåller de essentiella fetterna EPA och DHA. Algerna reglerar blodsockernivån och sänker kolesterolhalten i blodet samt motverkar blodtryckshöjning. Algerna är fiberrika och förbättrar tarmfunktionen samt binder tungmetaller (bly, kvicksilver, cesium, strontium), som går ut den naturliga vägen.

Publicerat av Clas

Hej jag kallas för Clas, Classe, ClasGöran eller CG och har forskat på havsalger sedan 1974. Jag har dykt i havet och plockat upp havsalger för att kunna använda dem som functional food, kostillskott och fodertillskott. Havsalger eller seaweed eller kelp som de också kallas ger dig ett starkt tillskott av de nyttiga ämnen du behöver, samtidigt som du får ett skydd mot onyttiga ämnen.

Lämna en kommentar